Osteopathie bij bedrijven

Elk bedrijf heeft tot doel winst te maken, natuurlijk, begrijpelijk. Maar is het niet beter om als team ‘sociaal’ te zijn, dan volgt de winst automatisch?

Creëer een gemeenschap waarin iedereen met en door elkaar leeft. Omdat iedereen er graag werkt, zal de efficiëntie automatisch verhogen. Dit geeft minder verloop, minder ziekteverzuim, … en meer winst. Osteopathie kan voor uw bedrijf perfect passen in dit verhaal: wanneer de gezondheid en het welzijn van uw mensen optimaal is, verlaagt het absenteïsme. En welke bedrijfsleider ervaart werkverzuim niet als één van de belangrijkste bedrijfsrisico’s?

Investeer dus vandaag nog in de gezondheid van uw medewerkers en schakel uw osteopaat in. Via een individuele en resultaatgerichte aanpak wordt osteopathie een concurrentieel voordeel. Uw osteopaat begeleidt uw mensen graag zowel in het voorkomen als bij het oplossen van diverse klachten.

Deze aanpak is voor bedrijven ook kosteneffectief. De vergoeding voor een osteopathische behandeling is een pak lager dan de betaalde afwezigheid voor uw medewerker. Bovendien stelt u zich als bedrijfsleider heel sociaal op en creëert u tevreden mensen. Kies dus voor osteopathie als extra-legaal voordeel, beter vandaag dan morgen!

Indien uw bedrijf interesse heeft in een verkennend gesprek, neem gerust contact op. Er zijn verschillende formules mogelijk om aan de individuele behoeften te voldoen.Indicaties

Als werkgever bent u toch ook bezorgd om uw personeel. U hoopt wellicht dat iedereen zich perfect in zijn vel voelt, dat iedereen graag en met een rugzak aan energie komt werken. Zo kan uw zaak het meest rendement halen.

Uw osteopaat kan u bijstaan om het ‘feeling good’ gevoel van uw werknemers te bevorderen. Preventief, met name ter ontspanning en voorkoming van klachten; alsook curatief om de problemen zo snel en zo goed mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Dit kan in een eenmalig consult, maar een regelmatige check-up van uw mensen kan de werksfeer alleen maar bevorderen.

Vraag aan uw osteopaat